De cind e insarcinata, Adriana Bahmuteanu este si mai rasfatata de sotul ei. Silviu Prigoana are grija de sotia lui, ii satisface toate poftele culinare si nu numai.
Serile trecute, fiindu-i pofta de peste si spunindu-i acest lucru lui Prigoana, acesta a invitat-o pe loc, seara tirziu, la un restaurant pescaresc. "Mi-a asezat pe masa toate preparatele din peste, asa ca am avut de unde alege", ne-a marturisit emotionata Adriana. Seara, cei doi se intilnesc acasa, iar Silviu o saruta pe burta si-i spune tandru ca trebuie sa aiba grija de puiul lor. Realizatoarea unei emisiuni la OTV nu prea are pofte, dar maninca, in special salate, fructe, friptura la gratar. A renuntat la cola si la cafea si sustine ca abia asteapta sa devina mama si va avea grija sa respecte instructiunile medicului ca totul sa iasa bine. In momentul in care jurnalista vrea ceva, Silviu se urca in masina si ii aduce lucrul dorit. Asa barbat, mai rar!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.