Din ce in ce mai multe case de moda sau designeri apeleaza la vedete sau personalitati pentru a le prezenta colectiile, in speranta ca publicul va fi mai atras de hainele respective.
Unii creatori, precum Catalin Botezatu, "condamna" aceasta practica, spunand ca numai designerii ale caror creatii nu pot iesi in evidenta apeleaza la acest truc, ca vesmintele sa fie prezentate de vedete.

Aseara, la Hotelul Marriott s-a desfasurat cea de-a treia editie a evenimentului "Glamour& Style Urban Night", o prezentare de moda inedita la care, in calitate de modele, au participat mai multe persoane din show-biz-ul romanesc, care au prezentat moda in cadrul unei "defilari a vedetelor". Astfel, pe podium au urcat Mihai Traistariu, membrii trupei Mandinga, Cream, Alexandra Ungureanu, Anamaria Ferent, Anca Badiu si altii. Evenimentul va continua si asta seara, incepand cu ora 19.30, iar casele care isi vor prezenta colectiile sunt: Agnes Toma, Versace, Dinasty si Prestij.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.