Unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale postului Acasa TV, Adela Popescu si Dan Bordeianu, s-a despartit. Nimeni nu ar fi crezut ca, dupa ce au facut cu mare tam-tam doua logodne si si-au declarat dragoste eterna in tot felul de emisiuni in direct si prin presa, cei doi amorezi vor ajunge la "divort".
Saptamina trecuta, atit Dan, cit si Adela si-au dat seama ca nu mai pot fi fericiti impreuna si au decis ca fiecare sa-si vada de viata lui. Blonda a lansat deja un disc si va face parte din distributia unei noi telenovele, in timp ce Bordeianu va juca in cu totul alt serial al postului sus-amintit. Filmarile la actuala productie cinematografica "Iubire ca in filme" continua, cei doi venind la filmari, raminind in relatie de amicitie si declarind ca se vor ajuta intotdeauna. Iata ca dragostea cintata cu surle si trimbite de toti PR-ii de la PRO TV nu a fost de bun augur in cazul celor doi indragostiti. Despartirea se pare ca va fi una definitiva, lui Dan Bordeianu placindu-i o bruneta aratoasa.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.