Se pare ca atmosfera sitcomului "La bloc" (Pro TV) este prielnica amorului productiv. Actrita Mariana Danescu, interpreta zglobiei Lili Curca, intoarce pe dos scenariul, pentru a doua oaral!
La nasterea primului ei copil, Mihaita, scenaristii au fost nevoiti s-o lase insarcinata si pe Lili, astfel incit actrita sa-si poata continua netulburata rolul: " Si eu, si sotul meu am fost surprinsi, uimiti si fericiti cind am aflat vestea cea mare. Nasterea lui Mihaita a fost cel mai emotionant moment din viata noastra, iar clipa venirii lui pe lume a fost cu atit mai speciala, cu cit s-a impletit foarte frumos cu evenimentele din serial. Nasterea in direct, la care au participat toti colegii mei, ne-a apropiat foarte mult si ne-a transformat intr-o familie. A urmat botezul, apoi, la un an, i-am taiat motul si, uite-asa, petrecerile din echipa "La bloc" au devenit celebre. Mihaita a implinit trei ani in februarie si l-am sarbatorit tot "La bloc"! Tili Niculae, care a filmat nasterea lui Mihaita, se pregateste sa fie operator si la cea de-a doua nastere a Marianei, dar de data asta ar vrea sa fie o fetita. Cel mai mic "blocatar" va veni pe lume la sfirsitul lunii iulie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.