In lumea showbiz-ului romnesc a aparut un cuplu ciudat, care a socat pe toata lumea inca de la inceput: Marius Moga si Iulia Vintur. Cei doi traiesc de citva timp o poveste de dragoste care a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Compozitorul a tot curtat-o pe blondina, inca de anul trecut, insa aceasta a fost o reduta greu de cucerit. Pina la urma, a cedat si au devenit un cuplu de indragostiti. Frumoasa de la PRO TV este mult mai inalta decit micutul Mozart, avind cam 1,78 m, in timp ce Marius are doar 1,58! Va imaginati ce se intimpla in momentul in care cei doi trebuie sa se sarute. Probabil, iubitul va trebui sa-i imbratiseze picioarele, iar buzele cu pupicul sa-i ajunga la sinii ei. Poate ca ar trebui sa foloseasca o scara ca s-o poata saruta cu foc, pe buze. Ies adesea in oras, merg la filme, au inceput sa apara pe la evenimente mondene, dar toata lumea chicoteste pe la colturi cind ii vede impreuna si spune ca relatia lor nu va dura mult. Cei doi sint total diferiti: Iulia arata ca un manechin veritabil, iar Moga pare un pitic ce se gudura pe linga statuia femeii iubite. Provin din lumi diferite, el fiind muzician si ducind o viata boema, iar ea prezentind stirile de weekend la PRO TV si fiind amfitrioana show-ului "Dansez pentru tine", alaturi de Stefan Banica Jr. Si din punct de vedere al stilului vestimentar exista mari diferente. Iulia se imbraca elegant, ca o doamna, in timp ce micul Mozart nu iese din blugi, tricouri lalii si vesnica lui sapca. Noi intelegem ca toate acestea ii dau un aer rebel, dar nu se leaga deloc cu eleganta glaciara a iubitei.

I s-ar potrivi mai bine un barbat aratos si inalt

La cum arata Iulia, ii trebuie un barbat inalt, aratos, daca se poate, care sa aiba conturi cu multe zerouri in banca si in fata caruia sa se simta protejata. Cind ii vezi pe cei doi, ai impresia ca ea este sefa si cea care il apara matern pe muzician. E greu de inteles ce se intimpla in momentul in care Moga trebuie sa ia ceva de pe un raft la care nu ajunge. Ii sare in ajutor de fiecare data inaltimea sa, Iulia?! Probabil, numai cind este linga el. Relatia lor nu prea are sorti de izbinda si pentru simplul fapt ca in tot felul de interviuri pe care le-a acordat, compozitorul recunoaste ca, MOMENTAN, ii plac blondele. Nu credem intr-o legatura de lunga durata, din moment ce face asemenea declaratii. Cit priveste cultura, nu stim care este mai bine pregatit in acest domeniu, dar, probabil, fiecare face fata unei discutii savante. In anumite momente nici nu trebuie sa vorbesti, dar asta nu se intimpla mereu, asa ca trebuie sa existe si o comunicare. Cind ii vezi impreuna, ai impresia ca vedeta PRO si-a luat fratele mai mic "la pachet", daca se poate spune asa, si a iesit cu el in oras sa-i dea prajiturica preferata. Ce conteaza aspectul fizic cind e dragoste la mijloc? Dar parca acest cuplu anacronic, in afara legilor firii, te face sa zimbesti ironic in momentul in care ii vezi fata in fata.

S-au facut si pariuri ca povestea lor de iubire nu va dura mai mult de un an. Nu de alta, dar blonda primeste in continuare buchete de flori de la admiratori, iar Moga nu este genul ei de barbat cu care si-ar dori sa ramina toata viata. Poate ca, de dragul imaginii si crezind ca se iubesc cu adevarat, s-a creat acest cuplu bizar, care face deliciul opiniei publice si umple paginile ziarelor. Iulia Vintur si Marius Moga formeaza un cuplu de conjunctura, iar povestea lor de dragoste va fi istorie nu peste mult timp. Nu stim cita dragoste e la mijloc, dar te amuzi copios cind ii vezi tinindu-se de mina, giugiulindu-se la tot felul de manifestari mondene. Asa cum am spus, ramine de vazut unde va duce si cit va dura relatia dintre cei doi amorezi. Probabil, Iulia va fi una dintre nenumaratele iubite ale muzicianului, iar vedeta PRO TV va crede ca intilnirea cu Moga a fost o simpla aventura.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.