Un cuplu neoficial inca pare sa se formeze in lumea buna a Bucurestilor. Fiica cea mica a presedintelui Basescu, Elena, se intilneste cu baiatul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei. Momentan, mai mult pe ascuns.
"Bomba" este aruncata pe piata de revista Florianei Jucan, "Q magazine". Asadar, cei doi tineri nu par sa tina cont de optiunile politice sau de diferentele de opinii ale parintilor. Nu o data tatal lui Andrei, cunoscutul PSD-ist Viorel Hrebenciuc a avut de-a face, politic vorbind, cu tatal Elenei, presedintele Traian Basescu, insa dragostea nu tine cont de culoarea politica. Despre Andrei Hrebenciuc nu prea s-a vorbit sau scris pina acum mai deloc, fiind considerat un tip linistit.

Se stie despre el ca are 23 de ani, a terminat Colegiul "Sf. Sava" - sectia economie generala, in prezent fiind anul II la ASE. Slabiciunea tinarului Andrei pentru economie s-a dovedit benefica pentru el, caci s-a apucat de afaceri la o virsta destul de frageda, e adevarat, fiind ajutat si de puterea tatalui. Nu acelasi lucru se poate spune insa despre Elena Basescu, o tinara speranta a PD si preferata "modistilor" din Romania. Ea a tinut prima pagina a ziarelor pentru frumusetea ei, pentru perlele lingvistice pe care le-a rostit in diverse ocazii, dar si pentru idila cu Radu Prunaru, paparazzo la revista "Ciao!". Idila care s-a terminat, spun gurile rele, la insistentele tatalui-presedinte. Acelasi lucru s-a vorbit si despre relatia fiicei mai mari a sefului statului cu solistul trupei Proconsul, Bodo. Se pare ca Traian Basescu a dovedit pina acum o posesivitate exagerata in privinta vietii fiicelor lui. Este posibil ca si relatia Elenei cu Andrei Hrebenciuc sa intimpine rezistenta din partea lui Traian Basescu, dar probabil ca, la un moment dat, fiica cea mica a presedintelui va invata sa-si impuna punctul de vedere.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.