Cantareata Silvia Chifiriuc, presupusa amanta a omului politic Petre Roman, nu mai sustine concerte impreuna cu actorul Jean Constantin pentru ca se simte urmarita de presa mondena.

Recent, apropiatii sai au aflat ca i-a fost zgariata masina, insa la service-ul Reprezentantei Lancia din Constanta nu a ajuns pentru reparatii.

Actorul Jean Constantin este destul de nervos atunci cand e intrebat despre partenera lui de scena si neaga ca ar exista o altfel de relatie intre ei in afara de cea profesionala. Despre Petre Roman nici nu vrea sa-i auda numele pronuntat si curma imediat orice discutie. La randul ei, cantareata le-a declarat cunoscutilor, in repetate randuri, ca se simte hartuita de presa si ca nu doreste sa declare nimic.

Dupa intoarcerea din Sicilia, tanara de 34 de ani locuieste in cartierul Abator din Constanta, la parterul unui bloc, intr-un apartament cu doua camere, care e in grija unei batrane, cand ea nu e in oras. Cunoscutii spun ca si fratele Silviei locuieste in acelasi cartier. Artista, insa, nu l-a lasat in apartamentul ei, cat timp ea a locuit in Italia, pe motiv ca acesta e destul de neastamparat. Asa ca fratele Georgica sta in gazda.

Pana la despartirea de iubitul italian, un chirurg estetician, Silvia Chifiriuc venea destul de rar prin oras. Acum insa vine des, dar nu prea e vazuta de vecini. Menajera e instruita foarte bine sa spuna ca Silvia nu a mai venit de foarte mult timp pe acasa, chiar in timp ce aceasta sta ascunsa intr-una din camerele apartamentului. Face drumuri si la Bucuresti, spun apropiati din cercurile artistice, fiind preocupata sa obtina un imprumut bancar ca sa achite fostului iubit italian, Giussepe, partea lui din apartamentul din Constanta. Sunt, insa, zvonuri ca ar vrea sa cumpere o locuinta in Capitala impreuna cu Petre Roman. De aceea, in drumurile ei, se fereste cat poate sa fie reperata si fotografiata de paparazzi. Se pare, insa, ca dezvaluirea relatiei sale cu fostul premier a avut si urmari ...automobilistice. Masina sa, o Lancia rosie, a fost gasita zgariata in parcare, iar femeia crede ca e vorba tot de hartuiala, cineva vrand sa se razbune.

Constantenii nu cred in iubirea Silviei

Despre asa - zisa relatie a Silviei Chifiriuc cu Petre Roman inca se mai discuta prin tramvaiele si pietele din Constanta. Cunostintele tinerei, din cartierul in care ea a copilarit, sunt de parere ca, in cazul in care Agapia - fiindca asa i se spunea acolo - ar fi amanta lui Petre Roman, "relatia nu va dura mult, pentru ca fostul premier ar fi un om mult prea destept pentru o fata asa de simpla ca ea". Mai mult decat atat, ei nu cred intr-o relatie serioasa intre cei doi si nici intr-o relatie de dragoste. Doua femei si un barbat, din blocul in care tanara a locuit timp de mai bine de 20 de ani, sunt de parere ca "banii au fost cei care au atras-o pe Silvia la Petre Roman, iar pentru fostul premier ea, probabil, e o simpla aventura".

La randul sau, presedintele filialei constantene de la Forta Democrata, Constantin Fratila, care este banuit ca i-ar fi facut cunostinta lui Roman cu Silvia, nu a recunoscut niciodata acest lucru. Ba, mai mult decat atat, el neaga ca s-ar cunoaste cu Silvia Chifiriuc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.