Cuplurile formate din vedete reprezinta principala atractie atat pentru public, cat si pentru majoritatea celor implicati in show-biz.
Asta deoarece, vorba proverbului, atunci cand sunt doi, puterea creste. Iar, din acest punct de vedere, invidiile sau curiozitatile celor din jur cresc direct proportional cu succesul de care respectivele vedete se bucura.

Psihologul Adrianei Bahmuteanu, cel care a sfatuit-o pe aceasta sa se impace cu Silviu Prigoana, este de parere ca "stefan Banica ii este cu mult superior Andreei Marin", dupa cum a afirmat intr-un interviu acordat revistei "X Magazin". "Cred ca este un cuplu artificial, pentru ca au experiente de viata diferite, vin din medii diferite - din cate stiu eu - si au activitati culturale diferite. Banica ii este mult superior Andreei. Retineti, nu-i tin partea lui Banica!", a spus psihologul, care, in afara de doamna Prigoana, a mai consiliat-o si pe Adriana Trandafir, ajutand-o sa depaseasca anumite probleme din viata personala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.