Kamara si Ciro di Luca (Todomondo), Zina Dumitrescu, Ozana Barabancea, Radu Ille, campioanele Elisabeta Lipa si Otilia Badescu au fost doar cateva dintre vedetele care au tinut sa verifice pe propriul... par efectele celei mai trendy game de produse de hair-styling lansate ieri la Embryo Club.
Sositi direct de la Londra, hair-stilistii Joe Calvo Martinez si Carl Zachau au sustinut la Bucuresti acelasi show de coafura cu cele prezentate in acest an la Londra, Paris, Milano si Los Angeles. Cu o regie de senzatie, spectacolul a dovedit stil, eleganta si rafinament, dezvaluind in exclusivitate ultimele tendinte ale sezonului primavara-vara 2007 in domeniul tunsorilor si coafurilor. S Factor by TIGI este gama de lux a brand-ului a carei ingredienti atent selectionati refac, atentie! - frumusetea naturala a parului. Aceste produse sunt recomandate de cei mai renumiti stilisti din intreaga lume, avangardistul Anthony Mascolo (International Director Artistic Toni&Guy-SUA), considerat un veritabil "guru" al stilistilor, fiind unul dintre acestia. Mai mult, trebuie remarcat ca nu numai vedetele autohtone sunt cele care au beneficiat de acest...rasfat, ci si nume binecunoscute ale show-biz-ului mondial, precum Nicole Kidman, Kim Bassinger, Sarah Jessica Parker, Justin Timberlake, Britney Spears, Enrique Iglesias, Marilyn Manson, The Osbornes sau Dep Leppard.

Acestia si multi altii pledeaza pentru ingrijirea si frumusetea naturala a parului. Singura exceptie ar fi Britney Spears care a renuntat intre timp, definitiv la podoaba capilara, tunzandu-se (singura) la chelie!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.