Asta-seara, la "Tradati in dragoste", Ernest va prezinta povestea Nataliei, care este casatorita de 16 ani. Femeia este la al doilea mariaj si are 2 copii din casatoria anterioara. Si actualul ei sot a mai fost casatorit si are 3 copii din primul mariaj. Anul trecut, Natalia a aflat ca sotul o insala. Atunci a facut un efort financiar si a angajat o agentie de detectivi particulari care i-au adus proba infidelitatii barbatului.

Prins cu mata-n sac, sotul s-a jurat ca nu se va mai intampla si a renuntat la legatura extraconjugala. La mai bine de un an de la incident, Natalia crede ca sotul ei a reluat legatura cu amanta. Proba? Factura detaliata a telefonului sau mobil, din luna februarie, pe care se regaseste numarul amantei. Acest lucru a determinat-o sa apeleze la emisiunea "Tradati in dragoste", fiind foarte hotarata sa divorteze daca temerile ei se adeveresc.

Pentru a vedea daca Natalia are sau nu dreptate urmariti emisiunea "Tradati in dragoste" de la ora 21.00, la Prima TV.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.