La prezentarea ultimei colectii de prêt-à-porter pentru primavara-vara a Mariei Marinescu, care a avut loc joi seara, la Fratelli Studios, cateva sute de persoane au umplut clubul de fite, preferat de vedete pentru petreceri de aniversare sau evenimente speciale.
Zina Dumitrescu, Oana Cuzino, Mihaela Geoana, Andreea Esca si Alexandre Eram, Diana Lascarescu si Iulia Dobrin s-au numarat printre cei care au venit sa o aplaude pe Maria. Nu a lipsit nici fostul iubit al creatoarei, Bobby Paunescu, actualul logodnic al Monicai Barladeanu, cu care Maria a avut o relatie de durata.

Multi dintre specialistii in moda prezenti la Fratelli au fost de parere ca designerul a adus pe podiumurile din Romania creatii avangardiste, ce vor fi in trend la noi abia peste cativa ani. Asta si pentru ca Maria, scolita la Paris, la Parsons, si-a imbogatit colectia de moda cu o briza proaspata, de peste Ocean, marturisind ca hainele create de ea poarta si influente ale modei newyorkeze: "Pentru ca traiesc de atata timp la New York, este firesc sa imprumut ceva din stilul orasului. Ma bucur ca a iesit totul bine, pentru ca am avut mari emotii". La eveniment a fost prezent si fostul iubit al Mariei, omul de afaceri Bobby Paunescu, dar si Alex Erbasu, despre care creatoarea spune ca ii este prieten. A lipsit insa Tudor Vasile, cu care Maria si-a mai petrecut timpul in ultimele luni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.