Michael Jackson (48 de ani) continua sa socheze. Dupa ce ani de zile a umblat mascat si infasurat pana-n varful unghiilor, nu care cumva sa-l atinga vreun microb, acum procedeaza la fel si cu nefericitii sai copii.
Pe aeroportul din Londra, trecatorii l-au putut vedea pe starul american insotit de niste mogaldete purtand pe fete un fel de… pungi. Putini ar fi banuit ca in spatele acestei deghizari s-ar afla propriile odrasle ale cantaretului. Dar cei care stiu la ce extravagante se deda Michael au ghicit ca mogaldetele respective erau Prince Michael (10 ani), Paris (8 ani) si Prince Michael II (5 ani). De ce a recurs vedeta americana la acest neobisnuit acoperamant pentru fiii sai e greu de spus. Poate fiindca, ipohondru fiind, se teme si pentru sanatatea lor? Sau poate ca sa nu fie recunoscuti si fotografiati de paparazzi? Sau fiindca micutii or avea si ei probleme de piele, precum tatal lor? Raspunsul nu se va afla prea curand. Se stie doar ca fostul "Rege al muzicii pop" a fost insotit de copii intr-o vizita in Japonia, unde, desi n-a cantat si nici n-a dansat ca altadata, simpla sa prezenta a fost recompensata de gazde cu aproximativ un milion de dolari!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.