Legendarul personaj Michael Corleone, gangsterul din trilogia "Nasul", este considerat cel mai de temut criminal din istoria cinematografiei, potrivit unui sondaj realizat de Sky Movies. Nemilosul Corleone a fost interpretat de Al Pacino in trilogia "Nasul".

Personajul Tommy DeVito din "Goodfellas", interpretat de Joe Pesci in filmul facut in 1990 de Martin Scorsese, se afla pe pozitia a doua in clasament. Pe locul al treilea a fost votat Max Cady, criminalul interpretat de Robert de Niro in "Cape Fear".

Singurul actor britanic din top, Alan Rickman, ocupa cea de-a patra pozitie pentru intruchiparea personajului Hans Gruber din "Die Hard". Joker, personaj interpretat de Jack Nicholson in "Batman", se situeaza pe locul cinci al topului. El este urmat de Eddie Bartlett, jucat in 1939 in filmul "Roaring Twenties", de James Cagney. Topul a fost realizat pe baza raspunsurilor a 1400 de persoane, chestionate pe site-ul skymovies.com.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.