Oprah Winfrey, Sofia Coppola si Jude Law se numara printre cele mai elegante persoane de pe planeta

Celebra realizatoare de talk-show-uri, Oprah Winfrey, regizoarea Sofia Coppola, actorul britanic Jude Law si regina Rania a Iordaniei, sunt cateva dintre celebritatile cel mai bine imbracate, conform unui top realizat de revista Vanity Fair in numarul sau din aprilie.

Chestionata de catre aceasta publicatie, Winfrey, laudata pentru stilul sau vestimetar "clasic, amuzant si relaxant", a raspuns ca "nu se cheama ca esti elegant daca porti haine frumoase, ultimul racnet, ci daca reusesti sa le dai viata". Pe lista celebritatilor de sex feminin bine imbracate mai apar top modelul Kate Moss, actrita britanica Sienna Miller, viitoarea sotie a lui Jude Law, laudata pentru look-ul sau "un pic boem", Jemima Khan, iubita actorului Hugh Grant, dar si editorul francez al revistei "Vogue", Carine Roitfled, gratie stilului sau "francez, clasic, sexy si riscant".

Alaturi de Jude Law, declarat "barbatul cel mai sexy de pe planeta" de catre revista "People", in clasamentul barbatilor imbracati cu gust se mai afla rapperul Andre 3000 (jumatatea de la Outkast), muzicianul Charlie Watts (Rolling Stones), celebrul actor George Clooney, dar si ziaristul de la CNN, Anderson Cooper, 37 de ani. Acest clasament se realizeaza anual de aproximativ 65 de ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.