Iulia Fratila are de gand ca vara aceasta sa se casatoreasca cu iubitul ei Radu Runcanu .
Cererea a fost formulata anul trecut, de ziua iubitului ei: "Cand musafirii au plecat, Radu mi-a spus ca are si el un cadou pentru mine. Mi-a daruit o caseta din ratan, care nu semana cu o cutie de bijuterii, dar in care se afla un inel din aur alb cu briliant, de care nu m-am mai despartit nici o clipa. Oficial, de la parinti, m-a cerut cateva luni mai tarziu".

Nunta va avea loc pe malul marii, la Constanta, iar nasi vor fi un cuplu drag Iuliei si o familie din Statele Unite ale Americii, din partea ginerelui. Rochia de mireasa va fi una clasica, pentru ca Iulia nu doreste sa socheze cu vreo culoare neconventionala, dar va alege un model cu semnatura celebra. Cat despre mire, au decis ca pana la miezul noptii sa fie imbracat intr-un costum negru, iar dupa aceea se va schimba in pantaloni de piele si camasa alba. Pana la nunta, cei doi lucreaza la un proiect de televiziune care are toate sansele sa fie difuzat la Prima TV. Iulia si Radu sunt impreuna de doi ani si au fost colegi la emisiunea "Ce-i in frigider".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.