Chiar daca au incercat de citeva ori sa se impace, Nicola si Mihai Alexandru continua divortul. Au existat informatii ca divortul nu va mai avea loc, dar au fost pure speculatii.
Cei doi au, azi, cea de-a doua infatisare la tribunal si vor sa mearga pe linie dreapta cu separarea. Solista il iubeste pe basistul Andrei Stoianovici si doreste sa ramina alaturi de el. Mihai nu are inca o iubita, a avut doar o aventura de scurta durata, iar acum este singur. Atit Nicola, cit si fostul sot au ramas in relatii de amicitie, vorbesc des la telefon, se consulta in legatura cu cei trei copii, dar si in privinta carierei muzicale a cintaretei. Vor mai lucra impreuna, iar Mihai ii va compune piese. Fetita a ramas cu mama, iar ceilalti copii locuiesc cu muzicianul. Insa, nu au de gind sa le impuna restrictii copiilor, acestia putind sta la ambii parinti, atunci cind doresc. Nicola a ales sa ramina alaturi de Andrei, barbatul care a divortat, la rindul lui, pentru ea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.