Pe langa faptul ca este unul dintre cei mai apreciati creatori de moda din Romania, poate chiar cel mai apreciat, despre Catalin Botezatu se poate spune ca este si un om de afaceri desvarsit, mare parte din banii pe care i-a castigat din moda investindu-i in diverse afaceri destul de profitabile.
Ultima astfel de investitie este o sala de fitness, pe care Bote a inaugurat-o la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut si care este una dintre cele mai luxoase din Romania. Investitia s-a ridicat la o suma imensa, pe care Catalin a preferat sa nu o divulge, dar nu ii pare rau de acest lucru si este sigur ca, in cativa ani, isi va amortiza toti banii. Sala ofera servicii pentru toate necesitatile celor preocupati de felul in care arata, iar cel mai nou serviciu este un pogram de fitness special pentru gravide, pe care Botezatu l-a prezentat publicului ieri dupa-amiaza. in ultima vreme, din ce in ce mai multe femei insarcinate apeleza la fitness pentru a se mentine in forma, dintre vedete fiind cunoscute in acest sens Dana Nalbaru si Sanda Ladosi.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.