Inca de cand industria muzicala romaneasca a inceput sa se dezvolte, iar trupele sa aiba succes, inevitabil, in mass-media au aparut si zvonuri care anunta certuri si despartiri intre membrii formatiilor.

Interesant este ca, de cele mai multe ori, toate aceste zvonuri s-au adeverit, chiar daca, de fiecare data, au fost infirmate pana in ultimul moment de persoanele implicate.

Ultimele zvonuri in acest sens vizeaza trupa Akcent, unul dintre cotidienele centrale publicand un material care anunta despartiea formatiei, din cauza ca Marius, unul dintre cei patru componenti, intentioneaza sa-si "cladeasca" o cariera solo. Contactat telefonic in legatura cu acest subiect, Mihai, un alt membru al trupei, a declarat, fiind uimit si chiar amuzat de cele auzite: "Nu este nici pe departe adevarat. Cum sa ne despartim tocmai acum, cand peste o saptamana urmeaza sa lansam un nou album?". "Ce-i drept, Marius doreste de foarte mult timp sa lanseze si un album solo, la care lucreaza de un an si jumatate, insa nu s-a preocupat foarte mult de acest proiect. Tocmai de aceea, cam jumatate dintre piesele pe care le-a compus pentru acest album, se regasesc pe noul material discografic Akcent, care va fi lansat in scurt timp", a adaugat el.

Celor de la Akcent le merge foarte bine in ultima vreme, avand o activitate muzicala destul de intensa. Tocmai au terminat de inregistrat albumul, care, cel mai probabil, se va numi "King of Disco", ca si primul extras pe single, iar concertele curg unul dupa altul, atat in tara, cat si in strainatate. in acest sens, chiar peste o saptamana, vor merge sa concerteze in Estonia.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.