Trupa «Todomondo» are un rival de temut la Eurovision, in persoana solistului de origine romana Roger Cicero, reprezentantul Germaniei la finala de la Helsinki. Piesa cu care acesta s-a inscris in concurs, «Femeile conduc lumea», a atras indignarea lui Kamara, acesta acuzandu-l pe omologul sau de santaj sentimental.

Kamara, solistul ciocolatiu de la "Todomondo", considera ca nu e fair-play ca unii solisti sa se prezinte la "Eurovision" cu piese ale caror versuri pot influenta publicu. "Textul piesei lui Roger Cicero nu-l pot comenta, dar titlul melodiei, "Femeile conduc lumea", este ales cu talc, in speranta atragerii voturilor din partea reprezentantelor sexului frumos. Eu vreau sa cred insa ca femeile vor fi destul de destepte sa-si dea seama de smecherie si sa nu-l voteze. Cred totusi ca este talentat, din moment ce a reusit sa stranga 450 de mii de televoturi", ne-a declarat Kamara, a carui trupa a reusit sa obtina biletul catre Helsinki primind putin peste 11.000 de voturi din partea publicului.

Solistul "incriminat", Roger Cicero (36 de ani), fiul celebrului pianist roman Eugen Ciceu, nu este un nume cunoscut pe plaiurile mioritice, activitatea acestuia desfasurandu-se exclusiv in Germania, tara in care s-a nascut.

In timp ce Germania mizeaza pe acest cantaret pe jumatate roman (mama sa, Lili, fiind nemtoaica), Romania merge pe mana unei trupe ai carei solisti sunt romani in proportie de doar 50% (Ciro de Luca este italian, Kamara e francez, iar Valeriu Raileanu este rus). Pentru confruntarea din 12 mai de la Helsinki, Kamara ne-a declarat ca isi "regleaza" vocea cu sotii Cornel si Mirela Fugaru si, in plus, face un tratament naturist pe baza de ceaiuri de fructe si miere: "Pana la plecarea in Finlanda avem stabilit un program strict de canto si de coregrafie. Piesa a fost reorchestrata, asa ca trebuie sa facem repetitii cu noua versiune".

«Indiggo» a mers pe mana neamtului Dieter Bohlen

Nu mai departe de anul trecut, celebrul Dieter Bohlen, fostul component al trupei Modern Talking, a avut o colaborare cu gemenele de la Indiggo. Numai ca piesa "Be my boyfriend" nu a avut succesul asteptat, ba, mai mult, specialistii in domeniu au avut indoieli cu privire la valoarea cantecului. Mai mult, in jurul melodiei s-a creat un adevarat scandal, solistele acuzand TVR-ul ca face manevre cu televotingul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.