Cosmina Pasarin si-a dat demisia de la Antena 1 in urma cu cateva zile. Bruneta a acceptat sa joace intr-un serial produs de Valeriu Lazarov, telenovela in care va interpreta unul dintre rolurile principale.

Vedeta a fost "momita" sa paraseasca televiziunea din Baneasa pentru un salariu de 3.000 de euro.

Chiar inainte de inceperea unui nou sezon al sitcom-ului "Fast Food" difuzat de Antena 1, Cosmina a renuntat la rolul pe care il juca in serial alaturi de Sorana si Alina, doua dintre componentele trupei A.S.I.A. Potrivit unor surse din cadrul postului din Baneasa, bruneta a ales sa plece din doua motive: unul financiar - noul job fiind platit de doua ori mai bine, si unul profesional - turnarea urmatoarelor episoade din "Fast Food" fiind amanata mai bine de doua luni.

Invitatia de a participa la cateva probe pentru productia lui Lazarov a picat la tanc.La fel si oferta financiara. Se pare ca bruneta a fost aleasa pe loc sa joace unul dintre rolurile principale ale telenovelei, o profesoara serioasa, trecuta de 30 de ani. Serialul va fi difuzat de catre Kanal D
"Da, am plecat de la Antena 1, insa prefer sa nu comentez acest subiect", ne-a declarat Cosmina Pasarin in legatura cu transferul sau.

DJ Pagal asteapta premiu de la iubita

DJ Pagal se pregateste sa se infrunte cu cei mai cunoscuti DJ-i din Romania pentru titlul de "cel mai bun" oferit maine noapte de site-ul Nights.ro in club Bamboo. Coincidenta sau nu, cea care va inmana trofeele va fi chiar iubita lui, Cosmina. Deoarece premiul cantareste foarte mult in cariera sa, Andrei, pe numele lui adevarat, spera ca bruneta sa-i poarte noroc. Pagal a fost desemnat cel mai bun DJ si anul trecut.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.