Irinel si Monica Columbeanu vor angaja, in curand, un cuplu originar din Filipine care sa-i ajute la treburile gospodaresti si sa le gateasca mancare asiatica. Omul de afaceri i-a cumparat Irinei prima pereche de ochelari de soare.
Nimic nu ne mai surprinde la cel mai excentric cuplu monden: nici diferenta de varsta dintre Monica si Irinel Columbeanu, nici faptul ca au transmis luxoasa lor nunta in direct la televizor, nici ca Monica a adus pe lume primul copil tot in direct, la B1TV, nici ca Irinel a devenit anul trecut personaj de carte... Fie ca o fac din plictiseala, fie pentru ca intr-adevar isi doresc, ultima gaselnita a parintilor Irinei nu mai vine ca o bomba: Monica si Irinel s-au gandit sa angajeze pentru vila de la Snagov un cuplu de filipinezi, care sa le gateasca preparate asiatice "ca la mama lor" si sa se ocupe de treburile gospodaresti. La cat de spatioasa este resedinta miliardarului, ne indoim ca cei doi "oameni de serviciu" vor avea timp sa se plictiseasca.

La o avere de aproximativ 60 de milioane de dolari, Irinel Columbeanu isi poate permite sa-si satisfaca orice moft: de la haine de designer la iahturi si masini luxoase, pentru care nu se sfieste sa plateasca sute de mii de euro. Si, pentru ca are o vila imensa, situata pe malul lacului Snagov, omul de afaceri si sotia lui au nevoie si de personal care sa le gateasca si sa se ocupe de intretinerea intregii locuinte. Irinel si Monica se bucura deja de serviciile unor bucatari si ospatari, care au incercat sa le satisfaca si gusturile mai aparte, cum ar fi, de exemplu, prepararea unor mancaruri cu specific asiatic. Insa, cine poate gati mai bine astfel de preparate culinare decat o bucatareasa asiatica?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.