Alintata ca un pui de pisica, Elena Basescu da marunt din gene, vorbeste din virful buzelor si zimbeste feciorelnic, jucind (destul de prost) rolul printesei populare, care se coboara la nivelul plebei dintr-o aristocratica modestie.

In realitate, progenitura prezidentiala adora sa fie in centrul atentiei, prezenta ei fiind inevitabila, de fiecare data cind mai apare cite un "trend" nou in materie de haine sau coafuri. Inconjurat cu slugarnicie, bibilita si titirisita, manechinul familiei Basescu primeste ofranda snoaba cu prefacuta condescendenta, convinsa ca totul i se cuvine. Creatorii nostri de moda o invita pe Elena Basescu la toate prezentarile lor, ca pe un argument forte al succesului. Mezina familiei prezidentiale este folosita pe post de atractie (curiozitate?) a evenimentului. Sint si firme de produse cosmetice, de ingrijirea parului, care apeleaza la serviciile brunetei. Dar apare firesc intrebarea: oare, daca nu era fata presedintelui Romaniei, era asa de curtata si invitata, pe post de vedeta, la asemenea manifestari? Adrian Oianu, unul dintre cei mai originali si inventivi creatori, a apelat si el la Elena, ca vedeta a prezentarii. Un artist de talia lui Oianu nu are nevoie de un asemenea tertip ca sa aiba succes. Designerul este printre cei mai cunoscuti creatori de moda romani in strainatate. A stat 15 ani in Turcia si America, iar din 2004 s-a intors in Romania, unde organizeaza propriile prezentari. In 2006, si-a facut o casa de moda, iar creatiile sale se adreseaza femeii naturale, dar si sofisticate, care se simte bine in pielea ei. "Cinecitta", prezentarea ce a avut loc, marti seara, la Clubul Fratelli, a fost un succes, etalind cu inspiratie femeia in viziunea artistului.

Elena Basescu, ca si echipa de hair-stilisti, a fost prezenta cu doua ore inainte de eveniment, iar presa a surprins-o imbracata ca la piata, cu o bluza neagra, lucioasa, pantaloni, adidasi si niste sandale bej pe care le tinea in mina ca pe niste sacose cu legumele preferate. Elena Basescu si celelalte manechine s-au perindat pe podium, iar multe dintre doamnele aflate acolo si-au achizitionat deja creatii ale lui Oianu. Nu prea au fost vedete multe, dar i-am zarit pe Andreea Esca, eleganta ca intotdeauna, alaturi de sotul ei, Alexandre Eram, actrita Gabriela Popescu, sexy si dinamica, insotita de partenerul ei de viata, Marijuana s.a. Evenimentul a inceput doar cu o jumatate de ora intirziere, nu ca alte manifestari ce debuteaza dupa o ora si jumatate de nervi si asteptare. Oianu s-a lasat pozat cu fetele, dar mai ales cu Elena Basescu, care era plimbata pe podium si prin fata asistentei mai ceva ca o starleta de la Hollywood. Noi intelegem ca da bine sa o ai ca vedeta pe fata primului om din stat, dar sintem de parere, in continuare, ca daca nu era odrasla cui trebuie, nu era asa de "bine vazuta". Bruneta declara ca vrea sa faca si cariera politica, dar ii place si modellingul. Poate ca o cariera de model o va ajuta in viitor, dar sa nu uite ca, aparind de prea multe ori, la un moment dat, i se demonetizeaza si imaginea.

Mezina presedintelui nu mai are iubit

In momentul de fata, Elena este singura, s-a despartit de fostul ei iubit, jurnalistul Radu Prunaru, nu a mai intilnit pe nimeni pe care sa-l iubeasca. S-a vehiculat ca ar fi avut o legatura cu Cristi Chivu, dar nu au fost decit speculatii ale presei. Au existat numerosi domni celebri sau mai putin celebri, din lumea politica sau cea a showbiz-ului, care au oftat dupa nurii "Elenei din Troia", dar tot degeaba. Sora sa, Ioana Basescu, nu a venit s-o sustina, ca la alte prezentari, dar am inteles ca in sala au fost citiva prieteni buni de-ai mezinei. Domnisoara Basescu si-ar fi dorit ca la eveniment sa vina si mama ei. Uneori doamna Basescu este in sala si o sprijina pe Elena. Inedita prezentarea lui Oianu, iar doamnele, unele celebritati care ii poarta creatiile, spun ca e o bucurie sa se imbrace de la acest creator.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.