Desi aspectul sau fizic a fost comentat in sens negativ de mai multe persoane implicate mai mult sau mai putin direct in industria modelling-ului, iata ca Monica s-a bucurat de ceva succes in calitate de model, aparitiile sale pe podiumurile de prezentare fiind extrem de dorite de creatori si asteptate de catre public.

Avand in vedere ca a fost insarcinata si ca a dat nastere unui copil, Monica a renuntat pentru cateva luni la acest gen de activitate. Dar iata ca acum, la doua luni dupa ce a nascut primul sau copil, ea a revenit pe "catwalk", in calitate de manechin. Astfel, aseara, in cadrul unei prezentari de moda ce a avut loc la Plaza Romania, doamna Columbeanu a fost vedeta colectiei semnata de Rita Muresan. Desi nu si-a revenit complet dupa sarcina din punctul de vedere al aspectului fizic si nu a slabit atat cat isi doreste, Monica a acceptat extrem de incantata oferta de a reveni pe podium. Cu atat mai mult cu cat, potrivit publicatiei "Ziarul", onorariul primit de ea pentru aceasta prezentare este, cu adevarat, impresionant.

Evident, suma este confidentiala, insa Monica spune ca nici un manechin nu a mai primit atat de multi bani pentru a aparea intr-un show de moda. Ceea ce este interesant este faptul ca doamna Columbeanu nu a primit acesti bani de la Rita Muresan, in a carei prezentare a aparut, ci de unul dintre reprezentantii mall-ului care a organizat evenimnetul.