De citeva luni, salonul Phoenicia situat in cartierul Cotroceni a devenit celebru printre vedetele autohtone, dornice sa experimenteze lucruri noi. Imaginea salonului o dau doua dintre cele mai frumoase vedete ale Romniei: Cristina Spatar, regina R&B si o alta Cristina, fosta componenta a trupei Elegance, cunoscuta acum sub numele de scena Celia.
Centrul de frumusete care apartine "sefei lautarilor" Corina Bocsa, a atras pina acum nume de rezonanta din muzica romaneasca, de la Simona Nae, Costi Ionita, Mihaela Ispas alias Nikita, Adi Zainea, ex L.A. si Razvan Protasievici, dansatorul de la "Surprize surprize" pina la prezentatoare de la diferite posturi de televiziune. Ce le-a determinat pe vedetele noastre sa aleaga acest loc? Aici le sta la dispozitie Mihaela, cunoscuta in lumea showbizului romanesc drept "a doua regina a sprincenelor", dar si cunoscutul hair-stilist Alex Radulescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.