Petre Roman este nerabdator sa divorteze si de neclintit in privinta partajului, cel putin asta reiese din ultimele sale actiuni. Vrea sa inceapa o noua viata alaturi de Silvia Chifiriuc despre care spune in cadrul anturajului sau ca este o cintareata valoroasa, dar fara noroc.

Surse apropiate presedintelui partidului "Forta Democrata" ne-au declarat ca Petre Roman vrea sa divoteze cit mai repede. In acest sens, el si-a pus avocatul sa depuna in instanta o intimpinare prin care cere si el divortul de Mioara Roman, dar cit se poate de urgent. Din cererea respectiva reiese ca Roman nu prea e interesat de problemele de sanatate ale inca sotiei sale, solicitind desfacerea casatoriei chiar daca Mioara Roman nu se va prezenta nici la al doilea termen de judecata. Neprezentarea doamnei Mioara la termenul din 6 aprilie este posibila daca problemele de sanatate nu ii vor da pace.

Pretentios la partaj

Aceleasi surse ne-au precizat ca Petre Roman a fost foarte "scirbos" in privinta partajului. Avocatii si cele doua parti s-au intilnit de citeva ori pe aceasta tema, dar pretentiile lui Petre Roman au fost extrem de ridicate, fiind aproape imposibil sa se ajunga la un consens. "Se pare ca cineva l-a sfatuit sa ceara 75 la suta din agoniseala lui cu Mioara pe motivul ca el ar fi cistigat mai mult in ultimii ani. Nu cred ca a fost sfatuit bine, acest lucru nu se intimpla nici pe vremea comunismului, chiar daca femeia era casnica", ne-a spus un prieten al fostului premier. Oricum, din cite am aflat, nici Mioara Roman nu se lasa cu una, cu doua. "Silvia e o cintareata de valoare, dar fara noroc" In privinta amantei, toate bune si frumoase. Silvia Chifiriuc si-a mai revenit din depresie, ba chiar a gasit partile pozitive ale mediatizarii din ultima vreme. In anturajul sau, Petre Roman spune despre amanta sa ca este o cintareata de opera, nu de muzica usoara sau manele cum a scris presa. "Este o cintareata valoroasa si o fata buna, dar fara noroc", s-ar fi exprimat fostul premier al Romaniei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.