Componenta trupei "Hypnose" si-a achi-zitionat o pianina care, de-a lungul timpului, a asistat la un incendiu, o deportare si la moartea unui copil. in ciuda acestui infiorator CV, instrumentul beneficiaza de toata atentia cantaretei, care a amenajat o camera din apartamentul ei special pentru el.

Intentionand sa reia cursurile de pian, pe care le-a intrerupt cu cinci ani in urma, Issa si-a cumparat de la o profesoara de mu-zica o pianina marca "August Forster". Fabricat in anul 1878, instrumentul a acumulat insa si gramada de "amintiri" nu tocmai placute. Potrivit celei care a avut-o in proprietate, pianina a apartinut initial unei familii germane, careia i-a luat foc locuinta.

«Mi-a cazut cu tronc»

Din incendiu au scapat, ca prin minune, doar pianina si cateva carti. Ulterior, instrumentul a ajuns in Rusia, in casa unor oameni loviti crunt de soarta. Deportati, acestia pierd pianina, care ajunge la o familie de medici din Romania. Din pacate, si aici "asista" la o tragedie, fetita acestora suferind de o boala necrutatoare. in ciuda acestui bagaj de amintiri, pianina i-a cazut cu tronc Issei, care a decis sa-si amenajeze un studio special pentru ea. "Sunt foarte mandra de pianina mea. Mi-am antifonat special o camera ca sa pot sa cant fara sa imi deranjez vecinii", ne-a declarat vedeta, care a cheltuit circa 1.000 de euro pe amenajari.

Pianina este evaluata la 15.000 de euro

Vedeta a refuzat sa dezvaluie pretul la care a achizitionat pianina, precizand ca a fost mai mult un dar, decat o tranzactie. Potrivit estimarilor de catalog, pretul unui asemenea instrument poate ajunge si la 15.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.