Ieri, in premiera in Romnia, Silviu Prigoana a inaugurat prima statie ecologica de reciclare a gunoaielor. Salutar gest, chiar daca investitia de peste doua milioane de euro nu este, cel putin in viitorul apropiat, profitabila. Cu toate acestea, inaugurarea s-a facut cu mare fast, in prezenta a citorva zeci de oficialitati si jurnalisti. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au stat tot timpul impreuna si s-au comportat ca un veritabil cuplu de la Hollywood.
Insa nou-nouta statie de reciclare a fost total eclipsata de eleganta aparitie a Adrianei Bahmuteanu, care imbracata sofisticat si invaluita de un parfum fin si discret a reusit sa estompeze mirosurile pestilentiale inerente unei gropi de gunoi, fie ea si ecologica. Ea a tinut sa-i fie alaturi lui Prigoana la acest important eveniment si sa-si arate, inca o data, in public dragostea pentru barbatul cu care s-a casatorit si de care a divortat de "n" ori. Toata atitudinea ei parea sa spuna tuturor "Il iubesc chiar si in gunoi!". Nici Silviu Prigoana nu s-a lasat mai prejos, aratindu-se mindru si recunoscator ca are linga el o femeie frumoasa si inteligenta, alaturi de care poate sa demonstreze lumii ca dragostea este oarba, reusind sa stea deasupra tuturor gunoaielor, indiferent de natura lor, menajere sau... umane!

Adriana a fost cea care l-a secondat la taierea panglicii inaugurale si care a pastrat simbolica bucatica de pinza care le va aduce aminte de acest eveniment. Chiar daca aceasta statie de reciclare nu le va aduce un profit imediat, Prigoana nu-si face probleme, el declarind cu mult umor: "Mie intotdeauna mi-au dat femeile bani. Evident, vorbesc aici de fetele de la banca". Replica Adrianei a fost pe masura: "Ce bine ca-ti dau femeile bani ca sa-i cheltui eu". Dragostea cu nabadai dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu a fost mereu in centrul atentiei, prin divorturile si impacarile repetate. Acum, cind Adriana este insarcinata, nu pare sa se mai intrevada niciun divort la orizont. Cel putin, nu intentat de salubrizatorul nr. 1 al Romaniei. Prigoana este foarte fericit ca va deveni iar tatic si nu pierde nicio ocazie sa-si arate afectiunea fata de femeia care-i va mai face un mostenitor. Cei doi s-au tinut in permanenta de mina, mingiindu-se tandru din priviri si nu au ezitat sa se sarute cu patima in mijlocul maldarelor de gunoi, spre deliciul intregii asistente.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.