De aproximativ doi ani de zile, foarte multe companii "se bat" pentru ca Elena Basescu sa le reprezinte imaginea. Poate si datorita celebritatii numelui, dar, cu siguranta, si datorita aspectului fizic, Elena este curtata mai ceva ca un manechin profesionist. Iar contractele curg unul dupa altul.
Elena nu are foarte mari pretentii in ceea ce priveste companiile care o solicita pentru a le reprezenta imaginea si pana acum nu s-a auzit ca ea sa fi refuzat vreun contract de publicitate. Fie ca face poze pentru diverse cataloage de haine, fie ca prezinta colectiile designerilor pe podiumurile de moda sau ca promoveaza produse pentru ingrjirea parului, Elena Basescu se descurca de minune in toate aceste ipostaze de "fotomodel". Recent, ea chiar a recunoscut ca modellingul nu este altceva decat un hobby si ca face acest lucru in mare masura pentru partea financiara care, de cele mai multe ori, este mai mult decat multumitoare. De asemenea, Elena a spus ca este constienta de faptul ca multe dintre firmele pe care le reprezinta au ales-o pe ea in detrimentul altor fete mult mai frumoase, datorita numelui pe care il poarta.

Cu toate acestea, Elena Basescu a prezentat aseara gratis pentru designerul Adrian Oianu, care si-a lansat la Clubul Fratelli Studios din Capitala colectia intitulata "Ready-to-Wear". Motivul pentru care fata presedintelui nu a pretins nici un onorariu pentru aparitia pe podium este acela ca este o mare admiratoare a designerului, ea avand in garderoba numeroase piese vestimentare care poarta semnatura acestuia.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.