Mihai Traistariu a primit intotdeauna reprosuri fata de stilul vestimentar adoptat si chiar fata de felul in care arata. Astfel, stilistii nu s-au sfiit niciodata sa-l catalogheze drept "prost imbracat", chiar daca el, de-a lungul carierei sale, a colaborat cu diversi stilisti.
Mai mult decat atat, unii chiar au afirmat ca "asta e, fizicul nu-l ajuta". Cu toate acestea, producatorii emisiunii "Metrosexualul" de la Euforia TV l-au luat drept model pe Traistariu in scopul transformarii unui baiat in ceea ce inseamna un "metrosexual". in acest sens, Mihai l-a insotit pe baiatul respectiv la cosmetica, la frizer, in magazine, ajutandu-l chiar sa-si aleaga hainele. Practic, Traistariu este cel care l-a transformat intr-un metrosexual. Referitor la aspectul sau fizic, care il preocupa, totusi, destul de mult, Mihai a marturisit ca isi doreste sa mai dea jos cateva kilograme pentru ca, desi este destul de slab, are burta, iar acest fapt il cam nemultumeste.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.