Delia si Matteo formeaza un cuplu din toamna anului trecut si, inca de la inceputul relatiei, nu s-au sfiit sa se afiseze in fata publicului. Practic, de cateva luni se poate spune despre ei ca sunt nedespartiti, atat in viata privata, cat si in cea publica.

Desi nu locuiesc impreuna, cei doi isi petrec majoritatea timpului unul alaturi de celalalt, iar, mai nou, Delia s-a gandit sa-si transforme iubitul in "actor", invitandu-l sa ia parte la reality-show-ul al carui personaj principal este ea. Ajuns la cel de-al patrulea episod, "Party Crashers", serialul difuzat in exclusivitate pe internet, i-a prezentat aseara in prim plan pe Delia si Matteo in diverse ipostaze "domestice", specifice oricarui cuplu, nu neaparat celor formate din vedete. Cei doi au mers la un restaurant unde a cantat mama Deliei (care interpreteaza muzica populara), la o plimbare nocturna cu rolele, iar la finalul noptii au ajuns intr-un club unde se desfasura o petrecere hip-hop. in tot acest timp, Delia si Matteo au petrecut, s-au distrat, s-au pupat si s-au certat. intr-un cuvant, si-au "vandut" imaginea de cuplu catre publicul spectator.

Fiind si Matteo tot cantaret, cei doi colaboreaza si pentru noul album al Deliei, care va aparea in curand. Ei vor avea chiar si un featuring, iar aceasta piesa este posibil sa fie primul single de pe album.