Dupa lungi scandaluri, Oana Zavoranu este, in sfarsit, pregatita sa lanseze primul album din cariera sa muzicala si vrea, inca o data, sa demonstreze lumii intregi ca e "Pusa pe fapte".
Dupa ce si-a exprimat lungul sir de nemultumiri legate de filmarea primului sau videoclip, Oana si reprezentantii casei de discuri Roton au ajuns la o intelegere convenabila pentru ambele parti. Astfel, anumite cadre din videoclipul ce s-a filmat acum doua saptamani au fost pastrate si, de asemenea, s-au mai filmat inca niste scene pentru ca rezultatul final sa fie unul multumitor, pe masura asteptarilor initiale ale Oanei, care chiar isi doreste un videoclip cel putin comparabil cu cele de pe posturile muzicale internationale. Alaturi de Oana, personajele principale sunt paparazzi, care si in viata de zi cu zi o urmaresc pas cu pas, asa ca nu aveau cum sa lipseasca din primul sau clip. De asemenea, ea va fi vazuta la volanul unei superbe masini Maserati cabrio, iar invitat de onoare este motanul vedetei, cea mai cunoscuta pisica din Romania, Marty.

Motanul a reprezentat, de fapt, chiar marul discordiei dintre Oana si regizorul Marian Crisan, cel cu care a filmat initial si care a refuzat sa-l introduca pe Marty in videoclip. Asta, in special, dupa ce stapana lui l-a periat, l-a aranjat si i-a cumparat o zgarda cocheta cu pietre semipretioase, Swarowski, care a costat destul de mult. insa Querida a vrut inca o data sa demonstreze ca dorintele ei trebuie sa reprezinte porunci pentru altii si chiar a reusit acest lucru. Iar in cel mai scurt timp, ii vom vedea atat pe Oana, in rol de cantateata, cat si pe Marty, in videoclipul piesei "Pusa pe fapte".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.