Procurorii care cerceteaza moartea Annei Nicole Smith au confirmat faptul ca publicarea concluziilor investigatiei va fi aminata din cauza descoperirii unor probe noi care ar putea schimba radical rezultatele anchetei, stirnind speculatii cu privire la o crima, informeaza mirror.co.uk.
Joshua Perper, medicul legist care s-a ocupat de efectuarea autopsiei, a declarat ca, inainte de a afla despre existenta acestor noi probe, reusise sa determine o cauza a decesului fostului playmate. In lumina noilor descoperiri, concluziile sale trebuie, insa, reevaluate, a adaugat acesta. "Am facut schimb de informatii. Procurorii ne-au spus despre existenta unor noi probe pe care le-au obtinut. Rezultatele anchetei vor fi aminate cu aproximativ doua saptamini", a spus Perper. "Este ceva neasteptat. Dar acest caz ia o turnura pe care nu mi-am imaginat-o", a mai spus acesta. Medicul a adaugat ca noile informatii, "extrem de importante", sint strict confidentiale.

Acest anunt apare dupa ce fosta garda de corp a starului, Maurice Brighthaupt, care a stat cu Smith in ziua in care aceasta a murit, a declarat ca partenerul de viata al fostului playmate, Howard K. Stern, s-a comportat "foarte ciudat" cu citeva ore inainte ca aceasta sa moara. Brighthaupt a declarat politiei ca starul luase "doze mari" de antidepresive si calmante, dar si antibiotice inainte de a muri. Acesta a mai declarat ca este posibil ca Stern sa-i fi administrat "niste droguri" lui Smith in lunile care au premers decesului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.