Foarte mandra de statutul ei de femeie puternica si independenta, Mihaela Tatu nu se sfieste sa marturiseasca faptul ca ea este principala sursa de venit in casa. Potrivit propriilor ei afirmatii, iubitul ei, Florin Radu, sta mai mult acasa, avand grija de treburile casnice.

Mai tanar cu opt ani decat Mihaela, el are grija sa o astepte cu masa pregatita in fiecare zi, tratament de care vedeta se bucura, se pare, din plin. Una dintre consecintele "la vedere" ale acestui rasfat este si acumularea de kilograme. Rotunjita binisor, moderatoarea emisiunii "De 3X femeie" a refuzat sa dezvaluie greutatea pe care o are in acest moment, insa a promis ca va anunta cat a dat jos dupa regimul de slabire.

Mihaela a avut si un club

Moderatoarea emisiunii "De 3 x femeie" a devenit cunoscuta publicului, feminin in special, dupa ce a abordat cu dezinvoltura diverse discutii despre sex si dragoste. Ea nu s-a rezumat doar la statutul de vedeta a postului "Acasa TV", ci s-a apucat si de afaceri, deschizandu-si un club la care a renuntat dupa scurt timp.