Prezentatoarea de la "Acasa TV", Mihaela Tatu (43 de ani), a recunoscut ca isi intretine financiar iubitul. Partenerul de viata al moderatoarei se ocupa de treburile gospodariei, lasand-o pe ea sa aduca mai multi bani la bugetul familiei.

Foarte mandra de statutul ei de femeie puternica si independenta, Mihaela Tatu nu se sfieste sa marturiseasca faptul ca ea este principala sursa de venit in casa. Potrivit propriilor ei afirmatii, iubitul ei, Florin Radu, sta mai mult acasa, avand grija de treburile casnice.

Mai tanar cu opt ani decat Mihaela, el are grija sa o astepte cu masa pregatita in fiecare zi, tratament de care vedeta se bucura, se pare, din plin. Una dintre consecintele "la vedere" ale acestui rasfat este si acumularea de kilograme. Rotunjita binisor, moderatoarea emisiunii "De 3X femeie" a refuzat sa dezvaluie greutatea pe care o are in acest moment, insa a promis ca va anunta cat a dat jos dupa regimul de slabire.

Mihaela a avut si un club

Moderatoarea emisiunii "De 3 x femeie" a devenit cunoscuta publicului, feminin in special, dupa ce a abordat cu dezinvoltura diverse discutii despre sex si dragoste. Ea nu s-a rezumat doar la statutul de vedeta a postului "Acasa TV", ci s-a apucat si de afaceri, deschizandu-si un club la care a renuntat dupa scurt timp.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.