* Va ziceam, acum citeva zile, de un schimb de replici care a avut loc intre Delia si Ionut Iftimoaie, in sitcomul "La Bloc". Era vorba despre o felie de piine cu gem, pe care Delia nu reusise sa i-o aduca lui Ionut si, in schimbul careia, se oferea sa geama personal.

Ei bine, intre timp am vazut si continuarea scenei cu pricina si o sa incerc sa v-o descriu. Asadar, Delia chiar purcede a geme si nu se opreste din aceasta activitate pina cind, in cadru, nu apare alta tipa, care i se adreseaza dulce aceluiasi Iftimoaie: "Ti-am adus ceiutul". Incintat, Iftimoaie rigiie. "Ia bea tu si mai rigiie o data. Si spune numele meu", se bucura tipa. Iftimoaie rigiie si ii spune numele, iar fata se entuziasmeaza si mai tare: "Mitocan mic, ce frumos ai rigiit!"…

Misto, nu? Atit de misto incit, dupa parerea mea, nici n-ar mai fi fost nevoie de replici. Gemetele si rigiiturile ar fi fost de-ajuns ca sa faca din scena cu pricina o capodopera a umorului romanesc. Mama, ce-am mai fi ris. Chiar asa, dragi scenaristi, stiti la ce-am mai putea sa ridem foarte, foarte rau? La o scena cu pirturi. Mare grija sa fie cit mai multe insa, cit mai zgomotoase si sa nu fie, Doamne fereste (ptiu, ptiu!), eclipsate de vorbele personajelor. Ar fi mare pacat!

* Daca tot a venit vorba, n-as vrea sa scap din vedere un alt pisc al umorului romanesc si international: sitcomul "Meseriasii". Ultimul episod la care am cascat gura citeva minute a avut ca subiect… ia sa vedem daca ghiciti ce subiect a avut.

Pot sa va ajut cu un indiciu, ba chiar cu doua, daca stau sa ma gindesc bine. Iata-le: Cornel Palade se uita foarte des in pantaloni, iar Romica Tociu umbla chircit si isi acoperea cu un tablou zona inghinala. Bravo, ati ghicit, felicitari, exact asta a fost subiectul: sentimentul romanesc al fiintei incapabile de a-si depasi organele genitale, pe care-l are orice telespectator cu mai mult de opt clase, atunci cind da cu ochii de asa ceva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.