Lily-Rose, fiica actorului Johnny Depp si a cantaretei Vanessa Paradis, este internata de noua zile intr-un spital din Marea Britanie, in stare foarte grava.

Extrem de ingrijorati, starul din "Piratii din Caraibe", in varsta de 43 de ani, si partenera lui de viata aproape nu au parasit salonul micutei. "A fost imediat recunoscut. Dar nu a cerut nimic special. Doar ce-i mai bun pentru copil. E distrus, dar sta acolo si se roaga", au relatat surse spitalicesti. Pentru a evita presa, Johnny foloseste o usa de acces a personalului de serviciu.

Potrivit "Mirror", familia a solicitat discretie maxima privind afectiunea fetitei. Johnny este un tata dedicat si a vorbit deseori despre turnura pozitiva pe care a luat-o viata sa dupa nasterea copiilor lui, Lily-Rose (7 ani) si John Jack (4 ani). "Sunt cel mai grozav lucru care mi s-a intamplat vreodata. Nu am crezut niciodata ca as putea simti o dragoste atat de profunda".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.