Competitia femeilor frumoase si puternice, "Lady Strike" s-a desfasurat miercuri, 7 martie, pe pistele de bowling din Plaza Romania. Simona Patruleasa a intrat in joc alaturi de Dana Savuica, DJ Vanda, Cristina Cioran si Eugenia serban.

Prima editie a concursului de bowling organizat de Geta Voinea si L’Oreal Professionnel a fost ocazia potrivita pentru fete de a se confrunta, pe echipe, intr-un concurs de bowling pe care chiar l-au luat in serios.

Vedeta Antenei 1, Simona Patruleasa, a reusit, fara indicatii speciale de la vreun specialist aflat in preajma, sa obtina, individual, un scor foarte bun. Colega ei, Cristina Cioran, a fost provocata de catre Eugenia serban, in afara concursului, la o partida, invingand-o pe aceasta detasat. Castigatoarea trofeului "Lady Strike" a fost echipa DJ Wanda, urmata de cea a Danei Savuica.

Simona Patruleasa a fost ofertata de un alt post TV, insa ramane fidela Antenei 1


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.