Elena Stoica, tanara despre care se spune ca ar avea o relatie amoroasa cu patronul Rapidului, George Copos, ne-a marturisit ca nu a fost interesata deloc de articolele aparute in presa, in aceste zile

Mai mult, tanara, care acum lucreaza la departamentul de marketing al hotelului Crowne Plaza, a tinut sa precizeze ca nu da doi bani pe comentariile care o dau drept amanta a fostului vicepremier. "Chiar nu ma intrereseaza ce crede lumea. Sincer, nici nu am apucat sa ma informez exact ce s-a scris sau ce s-a barfit pe aceasta tema. Mai mult nu am ce sa va spun. Puteti scrie ce doriti", a marturisit pentru Click!, Elena Stoica. La fel de "zgarciti" in declaratii au fost si angajatii hotelului, care au dat din colt in colt in momentul in care i-am intrebat despre Elena Stoica.

Unii dintre oamenii lui Copos ne-au precizat ca habar nu au daca lucreaza vreo femeie cu acest nume in hotel, in timp ce altii au evitat subiectul.
Ieri, cea despre care s-a speculat ca ar fi amanta lui Copos, a fost extrem de ocupata, avand nu mai putin de trei intalniri de afaceri la hotelul la care lucreaza. Nici miliardarul din Giulesti nu a avut o zi mai linistita. Finantatorul echipei de sub Podul Grant a petrecut si el ore bune in biroul sau de la Crowne Plaza, insa, potrivit unor subalterni, nu s-a intalnit deloc cu Elena Stoica.

Si ei au avut amante

Vica, iubita selectionerului Victor Piturca, provine din fostul spatiu sovietic si a fost balerina la Melody Bar din Capitala.

Povestea de dragoste a celor doi dureaza de ani de zile si, in ciuda prejudecatilor, cei doi sunt pe cale sa devina parinti. Cotidianul noastru a dezvaluit in exclusivitate, in luna noiembrie, faptul ca Vica e insarcinata in luna a patra. Casatorit fiind si deja tata a doi copii, Piti (50 de ani) nu a fost foarte incantat de veste, insa Vica (30 de ani) a fost extaziata de ideea maternitatii si a decis sa pastreze sarcina. Relatia extraconjugala a antrenorului nationalei nu mai este demult un secret pentru nimeni.
Piturca nu a fost foarte prudent atunci cand i-a deschis iubitei sale saloane de frumusete in incinta hotelurilor Intercontinental si Lido.

Iordanescu si-a inselat sotia?

Gurile rele spun despre fostul selectioner Anghel Iordanescu ca ar avea o amanta blonda, tanara si frumoasa, in ciuda faptului ca este casatorit de peste treizeci de ani si are si patru copii.

In urma cu un an, Iordanescu a fost urmarit de paparazzi si prins chiar in momentul in care s-a intalnit cu presupusa amanta. Ziaristii l-au luat la ochi si pe boss-ul FRF, Mircea Sandu, despre care au scris, in trecut, ca ar fi fost cuplat cu o tanara stewardesa. Dar nici pana in ziua de astazi nu s-a putut dovedi in vreun fel ca povestea era adevarata. Nici fostul impresar Giovanni Becali nu a ramas "neperiat" in presa. O femeie a declarat in presa ca ar fi avut o legatura cu el, si, mai mult, ca ar avea si un copil cu el.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.