Gemenele trupei Indiggo, Mihaela si Gabriela, vor sa se afirme in SUA, dupa ce au realizat ca, pe plaiurile mioritice, talentul lor vocal, dar si cel actoricesc, nu este apreciat. Pentru a-si vedea visul american implinit, surorile iau lectii de actorie de la Paul Sorvino, protagonistul celebrei pelicule "Baieti buni".

Devenite celebre mai degraba din pricina scandalurilor provocate la ultimele doua editii ale Eurovisionului, surorile "Indiggo" isi pregatesc in secret viitoarea cariera artistica.
Constiente ca diploma de absolvire a facultatii de actorie nu este suficienta pentru ca numele lor sa figureze pe afisul marilor productii hollywoodiene, Mihaela si Gabriela si-au luat un profesor pe masura pretentiilor.

Mama lor, Violeta Modorcea, s-a ferit sa dezvaluie prea multe detalii despre proiectele fetelor: "Ele sunt de ceva vreme in New Jersey unde filmeaza pentru un lungmetraj. Desi sunt convinsa ca fiicele mele sunt foarte talentate, ele nu s-au multumit cu lectiile de actorie din Romania. Asa ca, in prezent, au batut palma cu marele artist Paul Sorvino, el fiind cel care le vinde ponturile meseriei". Indiggo nu renunta insa la cariera muzicala: "Mihaela si Gabriela au inregistrat, in Germania, un nou album, pe care au fost incluse atat compozitiile lor, cat si cateva prelucrari ale unor piese din folclorul romanesc. CD-ul a fost editat in limba engleza si va fi promovat, in Germania, de impresarul lor, Dieter Bohlen, fostul component al trupei Modern Talking", a mai adaugat Violeta Modorcea.

Fetele de la Indiggo si-au incercat norocul de doua ori la selectia nationala pentru Eurovision. Suparate ca nu au obtinut punctajul sperat, Mihaela si Gabriela, incurajate de mama lor, au intentionat, anul trecut, sa actioneze in judecata organizatorii concursului, cerand daune morale in valoare de 100.000 de euro. in speranta ca la editia de anul acesta vor ajunge finaliste, gemenele s-au prezentat cu mai multe piese, insa au abandonat competitia pe ultima suta de metri. Motivul? Solistele filmau in America.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.