Cristina Spatar a cantat weekendul trecut pentru comunitatea de romani din Londra. Bucurosi de oaspeti, spectatorii au primit-o pe cantareata cu buzunarele deschise. Pentru doua recitaluri inedite, ea a primit, pe langa onorariul de 1.000 de lire sterline din contract, inca 1.200, bani ambalati in plicuri.

Obisnuiti pesemne cu manelistii si lautarii, de altfel foarte cautati in comunitatile de romani din lume, cei din Londra au simtit nevoia sa-i ofere bani si Cristinei. Se pare totusi ca nu au indraznit sa o faca pur si simplu ca in cazurile mai sus mentionate, asa ca au gasit o modalitate ceva mai eleganta. I-au pus bancnotele in plic si i le-au oferit discret. "Au fost doua zile fructuoase. Am facut bani seriosi, am primit spaga in plic", ne povesteste amuzata Cristina.

Desi cantareata a facut un spectacol pe cinste, meritul apartine in cea mai mare masura Mariei Tanase. Primul concert a debutat cu piesele deja consacrate ale artistei, insa s-a incheiat intr-o nota mai petrecareata. Cristina Spatar si-a gadilat audienta la buzunare cu cateva dintre cele mai cunoscute cantece populare. Acela a fost momentul in care romanii au apelat la plicuri. A doua seara a fost si mai profitabila. Cunoscand deja reteta succesului, cantareata a lasat-o mai moale cu R&B-ul si le-a cantat in struna clientilor. Este pentru a doua oara cand Cristina apeleaza la folclor dupa ce si-a facut debutul de Revelion in cateva cazinouri bucurestene.

A cheltuit banii intr-o ora

Profitand de orele libere, Cristina a mers sa viziteze Londra. Nu muzeele, ci magazinele. Nu a avut nevoie decat de o ora pentru a cheltui banii castigati din cantari. Iar sacosele de cumparaturi nu au fost foarte voluminoase. Cantareata nu s-a ales decat cu trei perechi de pantofi, cateva hainute si atentii pentru prieteni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.