Oana Frigescu, prezentatoarea emisiunii "Viata Dimineata" de la B1 TV este o fata foarte sincera, care nu se sfieste sa vorbeasca despre planurile sale din viata profesionala si cea personala.

- Este televiziunea cea mai mare pasiune a ta?

- Cu siguranta. Altfel nu as fi optat pentru televiziune in conditiile in care am urmat SELS-ul in cadrul ASE-ului. Mi-am dat seama insa ca nu ma reprezinta domeniul bancar si m-am reorientat rapid.

- Ce-ti doresti cel mai mult pe plan profesional?

- Sa prezint emisiunea de divertisment cu cea mai mare audienta din Romania. si sa fie neaparat in direct. si fara prompter.

- Ce alte pasiuni mai ai?

- Ador snowboardul, calatoriile si fotografia. Si, de-abia astept sa vina vara pentru a merge la mare. Ador sa citesc, la soare, in timp ce ma bronzez.

- Unde vrei sa-ti petreci vacanta anul acesta?

- Vrem sa ajungem in Dubai. Ne dorim asta inca de anul trecut, atat eu cat si prietenul meu, insa din cauza unor intarzieri in eliberarea pasapoartelor, nu am reusit sa primim vizele la timp. Astfel, am ajuns in Insulele Mauritius si a fost extraordinar. Daca ti-ai imaginat vreodata ca exista paradis pe pamant, atunci acolo este cu siguranta.

- Spune-mi ceva de viata personala. stiu ca ai un prieten, Bogdan. Planuri de casatorie, ceva?

- Asa este. Il cheama Bogdan si luna trecuta am implinit primul anisor de cand suntem impreuna. E cam devreme sa ne gandim la casatorie, dar mai stii cand dai peste saptamana oarba? Nu m-a cerut, chiar daca el zice ca da si ca eu am uitat, insa daca imi vine vreodata cheful sa ma marit, nu voi ezita sa il cer eu pe el. si va fi o cerere inedita, astfel incat sa nu poata fi nici uitata si nici refuzata!

- Ai vreun regret in ceea ce priveste cariera ta de pana acum?

- Sincer, da. Ca nu sunt blonda si ca nu am picioarele lungi si fusta scurta!


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.