Gina Pistol a inregistrat zilele trecute un esec. Blonda ar fi trebuit sa intre in echipa de "dansatori-vedete" a show-ului "Dansez pentru tine" difuzat de Pro TV. Din nefericire, nu a trecut selectia si a ales sa devina prezentatoare a unui proiect pe Internet

Producatorii emisiunii-concurs "Dansez pentru tine" au definitivat echipa de vedete fara a o include si pe Gina Pistol. Desi se afla initial in carti, aceasta a primit un refuz pe ultima suta de metri a selectiei.
Ea ar fi trebuit sa faca pereche cu unul dintre concurenti si sa-l ajute sa-si indeplineasca visul. Sarcina revine acum Laurei Cosoi, Andreei Balan, Alinei Crisan (A.S.I.A.), Corinei Ungureanu, lui Cosmin Stan, Costi Ionita si Adrian Tapciuc.

Gina a renuntat la televiziune anul trecut, in momentul in care si-a deschis o agentie de hostess. Ocupata cu lansarea afacerii sale pe piata si din lipsa de timp, vedeta s-a vazut nevoita sa refuze mai multe oferte venite din partea majoritatii posturilor romanesti.

Acum, singura optiune a ramas o emisiune on-line postata pe site-ul lui Florin de la HiQ.
"Mi se pare distractiv sa prezint stirile, mai ales ca pot sa o fac in maniera mea proprie", ne-a declarat blonda. Ieri dupa-amiaza a fost postat primul filmulet din cariera on-line a Ginei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.