Dupa ce a cunoscut gustul dulce al bunastarii alaturi de Bogdan Stelea, Lili Sandu nu s-a putut impaca in ruptul capului cu ideea unui trai mai modest, iar "demodatul" Ford Focus nu-i mai satisface orgoliul de soferita. In disperare de cauza, sosia mioritica a lui Jennifer Lopez si-a amintit ca elvetienii sint generosi, drept pentru care - conform ultimelor stiri din revista "Spy" - pseudo-diva s-a "atasat" de un domn bine consolidat trupeste, venit din Tara Cantoanelor.

In Romania sint putine VIP-uri care isi permit sa conduca o limuzina Bentley in valoare de aproape 200.000 de euro (700.000 de lei). Cind vine vorba de masina, snobismul celor mai mari dive autohtone se opreste la maximum jumatate din aceasta suma. La 27 de ani, Lili Sandu nu e nici VIP, nici vreo diva, insa conduce de citeva zile o limuzina neagra Bentley Continental GT, cu numar de Elvetia, iar Ford Focus-ul ei rosu din 1997 sta prafuit in parcare.

Lili experimenteaza luxul si puterea bolidului oscilind intre sala de fitness de la Hotel Marriott, restaurantul fast-food de vizavi (?!), domiciliul personal si blocul amicului elvetian despre care s-a dus de mult vestea ca o finanteaza generos pe fosta iubita a lui Bogdan Stelea. Surse din anturajul vedetei sustin ca omul de afaceri elvetian ar cheltui sume exorbitante cu Lili, incurajindu-i esecurile muzicale si oferindu-i locuinta actuala din centrul Capitalei.

Cind vine in Romania, barbatul locuieste la citeva blocuri de Lili, impreuna cu iubita lui oficiala, o blonda chipesa. Fara sa fie vreo coincidenta, elvetianul conduce tot un Bentley GT, tot cu numar de Elvetia, dar de culoare verde-gri. Lili si sustinatorul ei financiar fac tot posibilul sa nu fie vazuti impreuna, desi nu pot sta prea mult timp unul fara celalalt. Marti dimineata, in jurul orei 10.00, i-am surprins pe Lili si pe elvetianul ei cel bogat chiar in fata blocului unde locuieste ea, in masina lui. S-au despartit brusc. Ea a coborit fara sa priveasca inapoi, iar el a demarat imediat ce portiera s-a inchis.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.