Actrita australiana Nicole Kidman a invatat sa castreze tauri pentru a intra mai bine in pielea personajului pe care il va interpreta in noul sau film, "Australia", informeaza celebritywonder.com.
Starul australian va juca rolul unei aristocrate britanice in varsta de 30 de ani care mosteneste o ferma de vite, in filmul sau "Australia" programat pentru lansare in 2008.

In film, Nicole, in varsta de 39 de ani, trebuie sa invete tot despre ceea ce inseamna administrarea unei astfel de ferme, inclusiv cum sa castreze tauri.
"Nu stiu daca va trebui sa fac acest lucru, dar este bine sa fii pregatit", a declarat Nicole.

Cu acest rol, Nicole, care s-a casatorit cu cantaretul Keith Urban anul trecut, se va intoarce la radacinile sale, deoarece actiunea filmului are loc in Australia. Starul din "Cold Mountain" s-a nascut in Hawaii din parinti australieni si s-a mutat impreuna cu familia in Australia pe cand avea 4 ani. Actrita va juca in film alaturi de starul din seria "X-Men" Hugh Jackman, care joaca rolul unui mare proprietar de vite de care se va indragosti personajul interpretat de Nicole.

Nicole si sotul ei par ca au dat uitarii problemele pe care le-a intampinat cuplul lor. Actrita a declarat ca au trecut peste momentele dificile provocate de internarea lui Urban intr-un centru de dezintoxicare la cateva luni de la nunta lor, care a avut loc in vara anului 2006, si ca acum incearca sa fie o familie. Nicole l-a sprijinit pe starul muzicii country pe tot parcursul tratamentului, iar in prezent cei doi par foarte fericiti.

Kidman si Urban au fost fotografiati de paparazzi schimband gesturi foarte tandre in timpul unei croaziere de lux in Caraibe. Mai mult, fotografii au putut vedea una dintre metodele folosite de actrita pentru a-si tine sotul aproape: ii danseaza la bara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.