Cea de-a sasea editie a "Targului de barbati" se va desfasura luni, 7 martie, ora 21, in Club Bamboo. Licitatia anuala, cu scop umanitar, va reuni cativa dintre cei mai "vanati" burlaci ai momentului: Dan Chisu, Cristian Boureanu (PNL), Alexandru Mazare (PSD), Ionut Chermenschi, Mihai Morar, Jonathan McKain (FC National).

Ca in fiecare an, barbatii licitati se ofera sa ajute in acest fel copiii orfani aflati in centrele de plasament. Sumele stranse in urma licitatiei vor fi transformate in haine, incaltaminte, jucarii si alimente si vor fi donate de burlacii licitati cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti. De-a lungul celor cinci editii, din banii stransi in cadrul evenimentului, au beneficiat de ajutor tot mai multi copii orfani. Pana acum au primit donatii copiii din centrele de plasament aflate in Sinaia, Campina si alte trei centre de plasament din Bucuresti. Copiii s-au bucurat in fiecare an de prezenta VIP-urilor pe care le vazusera numai la televizor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.