De cateva zile circula zvon de scandal. La filmarile la pelicula "15", regizata de Sergiu Nicolaescu, Mihaela Radulescu si Daniela Nane s-ar fi luat la bataie. Totul a pornit de la filmarile pentru emisiunea "Geniali", dedicata lui Nicolaescu. Mihaela si Daniela au fost solicitate sa prezinte showul. Daniela s-a suparat ca nu apuca sa spuna nimic din pricina Mihaelei, care vorbea prea mult: cele doua s-au certat, pana cand Daniela a izbucnit in lacrimi. Cearta a reinceput pe 1 martie, pe platoul de filmare la "15". Asistenta designerului Irina Schrotter (care se ocupa de costumele actorilor) a fost martora la incident. Ea a povestit ca Mihaela a amenintat-o pe Daniela si ca a sarit la bataie. Daniela s-ar fi aparat de lovituri proptind un picior in pieptul Mihaelei. Atrase de zgomot, si-au facut aparitia mai multe persoane, care au reusit s-o tempereze pe Mihaela. Irina vede o legatura directa intre acest incident si faptul ca o zi mai tarziu era anuntata de Nicolaescu ca nu mai colaboreaza la filmul "15".

"E treaba Irinei si a Danielei sa inventeze povesti halucinante, cu care sa fie pe prima pagina"

Daniela a avut o criza de plans la "Geniali", dar nu i-am provocat-o eu. Cat despre faptul ca vorbesc prea mult, o fi un adevar in asta, dar, daca nu era asa, nu mai faceam de atata amar de vreme emisiuni in direct. Chiar aveam mai multe de zis in scenariul emisiunii si eu eram prezentatorul principal. in plus, eu am pro-pus-o pe Daniela ca partenera de prezentare. A fost o filmare foarte solicitanta pentru multi nervi nepregatiti cu un astfel de program, dar eu imi pastrez intotdeauna calmul cand e vorba de munca. N-am nici o legatura cu rezilierea contractului dintre Irina Schrotter si Sergiu Nicolaescu.

Orice om inteligent isi da seama ca o personalitate ca Nicolaescu nu schimba ceva in distributia, productia sau regia filmului la sugestia cuiva, cu atat mai putin a unui nou-venit. Nu ma ocup cu asa ceva si nici nu inteleg ce fel de legaturi gaseste Schrotter intre esecul personal si alte intamplari de viata sau de film. Nu vreau sa fac parte din astfel de scenarii penibile. E treaba ei, asa cum e si treaba Danielei Nane sa inventeze povesti halucinante, cu care sa fie pe prima pagina. Daca asta le face fericite, ma bucur pentru ele. Eu mi-am gasit fericirea, implinirea, linistea in cu totul si cu totul alte directii de viata, dar si de profesie. Nu stiu sa fac rau oamenilor, nici macar atunci cand ei gresesc fata de mine.

"Mihaela mai are pana sa-si apropie notiuni ca politete si eleganta"

Libertatea: Te-ai certat sau nu cu Mihaela? Daniela Nane: Nu ne-am certat, pentru ca eu nu ma cert niciodata. Daca vad ca un om e furibund, astept sa se linisteasca, sa putem discuta argumentat. in mediul in care am crescut nu se ridica tonul. stiu ca daca cineva tipa mai tare nu inseamna ca are dreptate. Schrotter spune ca Mihaela te-a batut. Mihaela stie ce inseamna vointa, munca, tenacitatea, lucruri pentru care o admir. Cred insa ca mai are foarte mult pana sa-si apropie si notiuni ca politete, masura, eleganta. De la ce a pornit scandalul dintre voi? Ma deranjeaza situatia in care am fost pusa. Mihaela lasa impresia ca e o femeie echilibrata, implinita, care are tot ce-si doreste. Sper din tot sufletul sa fie asa."

"Mihaela a avut un comportament suburban"

Mi se pare ciudat ca dupa 5 saptamani de filmare cu hainele mele sa mi se spuna ca nu mai fac parte din proiect. E suspecta decizia lui Nicolaescu, care a venit a doua zi dupa cearta dintre Mihaela si Daniela la care a fost martora asistenta mea. M-a facut sa-mi pun multe semne de intrebare! Cu Mihaela nu mai am relatii de nici un fel, mi-am scos-o din minte! Nu mai exista pentru mine. Nu e prima data cand e nemultumita de ceva, de colegi sau colaboratori. Gesturile si comportamentul fata de Daniela mi s-au parut incorecte si neprincipiale... Asistenta mea mi-a confirmat ca Daniela s-a purtat ca o doamna, in timp ce Mihaela a avut un comportament suburban, amenintand-o in fel si chip si luand-o efectiv la bataie. Onorariul meu nu va mai fi achitat, desi se filmeaza de la inceput cu costumele mele.

Sergiu Nicolaescu: "Nu comentez"

Sergiu Nicolaescu: "Asistenta Irinei Schrotter e o amatoare, urat din partea asistentei ca a spus asa ceva. Eu nu cred in treaba asta si nu fac nici un comentariu. Am avut o discutie telefonica cu Schrotter, ea era la Paris, eu aici pe platoul de filmare... si este suficient!"


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.