Printesa Leia, celebrul personaj din seria de mare succes "Razboiul stelelor" in regia lui George Lucas, a cistigat titlul de cea mai dorita femeie in pat in urma unui sondaj realizat de revista Maxim printre fanii productiilor SF, informeaza The Sun. Printesa Leia, sora geamana a lui Luke Skywalker, interpretata in trilogia originala de actrita Carrie Fisher a infierbintat imaginatia fanilor productiilor SF, desi poarta haine inchise pina in git si parul prins in doua cocuri impletite.

Printesa Leia cu aerul ei retro a reusit sa surclaseze alte doua personaje celebre pentru cinematografia SF, agentul secret Dana Scully, din serialul de televiziune "Dosarele X", si Trinity, celebra iubita a lui Neo din seria "Matrix". Personajul Dana Scully a fost interpretat atit pe micul cit si pe marele ecran de frumoasa actrita Gillian Anderson, in timp ce personajul Trinity i-a adus celebritate mondiala actritei Carrie Anne Moss.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.