Dupa mai multi ani in care succesul sau a fost destul de modest din punctul de vedere al sumelor castigate de pe urma concertelor, iata ca acum Mihai are destui bani astfel incat sa nu mai aiba nici un fel de griji fata de acest aspect. Concertele, drepturile de autor din difuzari, contractele de publicitate, toate acestea ii umplu buzunarele lui Mihai in fiecare zi.

Traistraiu a devenit datorita muzicii milionar in dolari si nu s-a sfiit sa afirme acest lucru in repetrate randuri. Asta chiar daca el insusi a recunoscut ca au fost multi cei care l-au sfatuit sa nu mai vorbeasca despre capitolul "finante". Dar este mandru de realizarile sale si, de ce sa nu recunoastem, ii cam face placere si sa starneasca diverse invidii printre colegii de breasla. Ceea ce i-a si reusit, de altfel.

De parca nu se bucura de un succes enorm si de un numar de concerte direct proportional, mai nou, anumiti artisti din tari straine au inceput sa cante "Tornero" in concertele lor. Este vorba despre deja celebra Anna Vissi, din Grecia, care a participat anul trecut la Eurovision si de Carola, cea mai bine platita cantareata a Suediei, care ia peste 50.000 de euro pe un concert, care interpreteaza in spectacolele pe care le sustin melodia lui Mihai.

Iar asta inseamna o noua sursa de venituri pentru Traistariu, avand in vedere ca o parte dintre banii pe drepturi de autor ii revin lui. Aproape toti banii pe care Mihai i-a incasat de un an incoace, au fost sau urmeaza sa fie investiti in diverse afaceri, dar si intr-o casa mareata pe care cantaretul intentioneaza sa si-o construiasca la Costinesti.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.