Fiica cea mare a prese-dintelui Traian Basescu a dezvaluit, intr-un interviu al revistei "Q magazine", un lucru halucinant: seful statului le-a cerut tinerilor insuratei Ioana si Bodo sa-si pastreze fiecare numele lui.

Faptul ca nu s-a intimplat asa e motivat de Ioana printr-o eroare, dar e posibil ca la mijloc sa fi fost, de fapt, o rebeliune a celor doi contra absurdelor pretentii ale tatalui.

Desi a incercat in nenumarate rinduri sa acrediteze ideea ca el nu se baga in viata copiilor lui, Traian Basescu a facut-o, si inca grav: "A fost o dorinta mai veche de-a tatalui meu sa ne pastram numele. In momentul in care m-am casatorit a fost ... o neintelegere; am intentionat ca ulterior sa depun actele pentru schimbarea numelui, dar am tot aminat", declara Ioana Basescu, cea care mai dezvaluie ca a purtat mereu poza tatalui in buzunar.

Producerea divortului, cind, de asemenea, s-a speculat la greu ca presedintele si-ar fi bagat coada, a facut inutil un demers pentru revenirea la vechiul nume de Basescu. Dincolo de asta, insa, este vorba de un gest extrem de suspect al presedintelui, care ne face sa ne intrebam daca nu cumva acesta spera ca fiica sa sa obtina profit de pe urma numelui de Basescu.

In alta ordine de idei, Ioana a mai confirmat inca odata ca divortul de Bodo a fost un moment foarte greu: "Nu este un moment fericit in viata nimanui. Cind m-am casatorit, speram sa fie pentru totdeauna. N-a fost sa fie si acum nu mai conteaza din pricina cui. Ne ramin momentele fericite pe care le-am trait impreuna. A fost o vreme cind eram lu-mea unul pentru celalalt. Acum sintem rataciti prin lume... separat".

Ea mai recunoaste un alt fapt incitant, anume ca nu se lasa pazita de nici un SPP-ist, in comparatie cu sora sa mai mica, Elena, nedespartita de patru asemenea cadre de protectie, precum si faptul ca nu are de gind, spre deosebire de aceeasi Elena, sa intre in politica: "Acest domeniu e suficient reprezentat in familia noastra!".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.