Intalnirile la tribunal dintre Claudiu Niculescu si fosta lui sotie, Lidia, au generat un adevarat scandal mediatic, intretinut, ce-i drept, mai mult de mama copiilor fotbalistului, care nu s-a sfiit sa faca declaratii jignitoare la adresa fostului sot, dar si la adresa actualei iubite a acestuia, Diana Munteanu. Cu toate astea, VJ-ita de la MTV da dovada de un calm iesit din comun, refuzand sa-i raspunda Lidiei in aceeasi maniera si adaugand ca aceasta poveste urata nu ii afecteaza relatia cu Claudiu.

Daca divortul lui Niculescu de Lidia s-a desfasurat fara prea mult taraboi, se pare ca mult mai multa rezonanta o au celelalte doua procese, acela intentat de Lidia, prin care aceasta cere marirea pensiei alimentare pentru cei doi copii, si cel de-al doilea, intentat de Claudiu, prin care el cere custodia Rebecai (4) si a lui Denis(8).

Cea care i-a fost sotie dinamovistului vreme de opt ani si-a motivat solicitarea declarand ca, de la data divortului ei de Claudiu, in martie anul trecut, fotbalistului i s-au marit veniturile, asa incat considera normal ca cei doi copii pe care ii au impreuna sa primeasca mai multi bani.

Drept riposta, Claudiu a apelat la serviciile unui avocat, pentru a cere custodia copiilor. Infatisarile in instanta s-au lasat cu acuzatii de adulter, atat din partea lui Claudiu, cat si din partea Lidiei, care a sustinut ca fotbalistul a inselat-o cu Madalina Manole si cu mai multe femei, printre care si una dintre cumnatele sale. In plus, ea a facut, in mai multe randuri, acuzatii jignitoare la adresa fostului sot, dar si a iubitei lui, Diana Munteanu


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.