In primul ei videoclip produs in Romania, Ramona Badescu imbraca sase rochii al caror pret total este de 15.000 euro. Informatia ne-a fost furnizata de Ovidiu Komornyik, producatorul videoclipului si albumului "De dragoste", album care, la rindul sau, a avut un deviz de 15.000 euro.

"Nu, nu sint rochii din Italia, sint creatii semnate Catalin Botezatu. Nu ma pricep sa va spun de ce sint atit de scumpe, am inteles ca materialele sint foarte rare si unele au insertii cu pietre pretioase. Si textele sint integral in limba romana, si nu din dorinta mea sau a Ramonei, ci pentru ca pur si simplu asa au cerut producatorii italieni - albumul va fi difuzat si in Italia". Story-ul videoclipului este o poveste de dragoste de care Ramona isi aminteste cind se intoarce la conacul parasit in care a locuit odinioara. "Conacul parasit" a fost o locatie din comuna Balotesti.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.